|
|
DUYURU !!! Forum yedekleme ve versiyon yükseltme işlemi tamamlanmıştır. Yaşanan Aksaklıkları Lütfen Şikayet Bölümümüzden Bildiriniz
![]() |
Kendi resimlerinizi kıltestere motifi yapın
|
![]() |
|
27-01-2012, 11:03 AM
|
||||
|
||||
|
Kendi resimlerinizi kıltestere motifi yapın
Adobe photoshop ile herhangi bir resmi motif olarak convert edebiliyoruz.Konuyu zaten bilenler varmı bilmem ama forumlarda hiç görmedim.Ben bizim ufaklığın bir resmini motife çevirdim güzel oldu.Bir bakın hoşunuza giderse nasıl yapıldığını anlatırım.Saygılarımla. Cemal Konar |
||||
|
27-01-2012, 02:44 PM
|
||||
|
||||
|
RE: Kendi resimlerinizi kıltestere motifi yapın
Nasıl yapılacağını merak ediyorum.
Paylaşırsanız sevinirim. |
||||
|
27-01-2012, 11:09 PM
|
||||
|
||||
|
stencil çalışması diyoruz bu tür çalışmalara iki türlü değerlendirirsiniz yakma veya kıltesteresi ile güzel bir paylaşım olmuş tabii anlatınız ki diğer arkadaşlarda faydalansınlar bu çalıma benimde kullandıgım bir çalışmadır ve forumda eşimin resminide yayınlamıştım
|
||||
|
28-01-2012, 07:32 AM
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar , aşağıdaki linkte yabancı bi abi nasıl yapıldığını anlatıyor.Ama dediğim gibi bilgisayarınızda adobe photoshop (herhangi bir sürümü) olmalı.Çok basit: Resmi photosopta açtıktan sonra yukarı soldaki -image- den -adjustment-seçilir ve oradaki thresolud'a basılır .Resminiz siyah-beyaz motif formatına çevrilmiştir koyu veya açık olmasını istediğiniz gibi ayarladıktan sonra resmi farklı kaydedip print alabilirsiniz.Başta biraz zorlanırsanız program üzerinde biraz çalışınca halledersiniz.Sorularınız olursa yardım ederim.Hoşçakalın.
http://www.youtube.com/watch?v=5ABYcdzshYI |
||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|