|
|
DUYURU !!! Forum yedekleme ve versiyon yükseltme işlemi tamamlanmıştır. Yaşanan Aksaklıkları Lütfen Şikayet Bölümümüzden Bildiriniz
![]() |
google sketchup programı
|
![]() |
|
23-01-2012, 03:26 PM
|
||||
|
||||
|
google sketchup programı
|
||||
|
24-01-2012, 10:12 AM
|
||||
|
||||
|
RE: google sketchup programı
teşekkür ederim.
|
||||
|
24-01-2012, 11:39 PM
|
||||
|
||||
| RE: google sketchup programı | ||||
|
25-01-2012, 12:22 AM
|
||||
|
||||
|
proğram knusunda bilgim yok lakin bu gece inceleyeyim çözebilirsem yazarım paylaşım için ayrıca teşekkürler
|
||||
|
25-01-2012, 05:35 AM
|
||||
|
||||
|
programda projeler görünüyor ancak uygun ölçülere getirip çıktı alamıyorum.3B birçok çalışma var arkadaşların ilgisini çekebilir.çözebilirseniz ne mutlu size.merakla bekliyorum.
|
||||
|
26-01-2012, 12:52 PM
|
||||
|
||||
|
Ben o programı kullanıyorum çizim için, kesin konuşmak istemem uzmanı değilim çünkü fakat bildiğim kadarıyla sizin istediğinizi yapmak olanaksız, programın özelliği ekranın anlık görüntüsünü aktarıyor yazıcıya fakat eğer isterseniz sağ tıklama menüsünden varlık bilgisi seçeneğini kullanarak çizimin ölçülerini öğrenebilir ve kağıda döktüğünüz taslağı ona uyarlayabilirsiniz, birde çizimlerden bir tanesini gönderirseniz inceleyip size daha net bir bilgi verebilirim, şayet çizimin doku ve yapısını bozmadan parçalarını tek bir düzleme yayabilirsek belki bi şansımız olabilir...
Cngza.Com |
||||
|
26-01-2012, 01:53 PM
|
||||
|
||||
(26-01-2012 12:52 PM)cngza demiş ki: Ben o programı kullanıyorum çizim için, kesin konuşmak istemem uzmanı değilim çünkü fakat bildiğim kadarıyla sizin istediğinizi yapmak olanaksız, programın özelliği ekranın anlık görüntüsünü aktarıyor yazıcıya fakat eğer isterseniz sağ tıklama menüsünden varlık bilgisi seçeneğini kullanarak çizimin ölçülerini öğrenebilir ve kağıda döktüğünüz taslağı ona uyarlayabilirsiniz, birde çizimlerden bir tanesini gönderirseniz inceleyip size daha net bir bilgi verebilirim, şayet çizimin doku ve yapısını bozmadan parçalarını tek bir düzleme yayabilirsek belki bi şansımız olabilir... cngza arkadaşım adınızı bilmiyorum kusura bakmayın.dediğinizi deneyeceğim inşallah çözüm olur.bu linkteki gibi modelleri kağıt ortamına aktarmak istiyorum.İlginize teşekkür ederim
|
||||
|
27-01-2012, 02:08 AM
|
||||
|
||||
|
Adım Cengiz
programın bildiğim bu şekilde bir özelliği yok bunu ancak kendiniz yapabilirsiniz yani kes yapıştır yaparak ve programın eksen değiştirme v.b. özelliklerini kullanarak. Deneyin olmazsa başka bir yoluna bakalım...
Cngza.Com |
||||
|
27-01-2012, 12:22 PM
|
||||
|
||||
|
merhaba sketchup programında dosyayı açın sonra file bölümünden export a tıklayın ardından 2d bölümüne tıklayın ve pdf formatını seçip kaydedin. ölçekli olarak kayıt yapılmış pdf formatındaki dosyayı yazıcıdan copycenter larda çıktı alın. kolay gelsin.
|
||||
|
28-01-2012, 09:27 AM
|
||||
|
||||
(27-01-2012 12:22 PM)kıltestere demiş ki: merhaba sketchup programında dosyayı açın sonra file bölümünden export a tıklayın ardından 2d bölümüne tıklayın ve pdf formatını seçip kaydedin. ölçekli olarak kayıt yapılmış pdf formatındaki dosyayı yazıcıdan copycenter larda çıktı alın. kolay gelsin. ![]() ![]() çok teşekkür ederim,çok iş gördü.Yani Allah razı olsun...
|
||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Anahtarlık Yapma Programı | palandoken | 11 | 1,284 |
23-12-2011 01:04 PM Son Mesaj: bican |
|