Sayın kullanıcılarımız forum içerisinde size hitap şeklimizi daha iyi seçmek için İsim ve Soyisminizi Buradan düzenleyebilirsiniz.

Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 39 Oy - 3.08 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parçaları Birbirine Yapıştırmak
bymetinay Çevrimdışı
Metin AYGÜN
Kiltestere.com Yönetim
*

Rep Puanı: 6
Beğenileri: 50
35 Mesajı, 52 Kez Beğenildi .

Parçaları Birbirine Yapıştırmak
Kıl testere ile kestiğiniz parçaları oyuklarına yerleştirirken yapıştırmak istediğinizde en iyi sonucu Hızlı Yapıştırıcı ile alırsınız.Bu yapıştırıcının özelliği spreyi püskürttüğünüz bölümün saniyeler içinde çok iyi bir şekilde yapışmasıdır.

Bu yapıştırıcı 2 adet üründen oluşur.Biri japon yapıştırıcısına benzeyen ufak yapıştırıcının kendisidir.Diğeri ise Çakmak Gazı dolum tüpüne benzeyen soğutucu ve anında yapıştırıcı spreydir.Bu ürünler set olarak satılmaktadır.Yani ikisini bir paket halinde alırsınız.
İmage
Dikkat : Yapıştırıcıyı elinizde temas ettirmeyin.Eğer cildinize temas ettiyse bol suyla yıkayın.Temas eden bölgeyi spreyden uzak tutun.
Spreyi sıkarken cildinize gelmesi bir sorun oluşturmaz.Spreyin içindeki gaz uçucudur.Anında yok olur...

Ben Koçtaş'tan 5 TL karşılığında temin ettim uzun süredir kullanıyorum.

Bu konuya ek olarak şunu belirteyim.Spreyi kapalı alanda uzun süre kullanmak boğazınızı tahriş ediyor.Bu nedenle eğer kapalı alanda çalışıyorsanız lütfen sık sık bulunduğunuz bölgeyi havalandırın

İmage
06-12-2010 11:59
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
conqueror_1453 Çevrimdışı

Üye
**

Rep Puanı: 0
Beğenileri: 0
0 Mesajı, 0 Kez Beğenildi .
RE: Parçaları Birbirine Yapıştırmak
yapmış olduğunuz uyarı ve bilgilendirme için çok sağolun bu arada siteniz baya güzel olmuş çalışmalarınız devamını dilerim
06-19-2010 08:21
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
herşeyi bilen adam Çevrimdışı

Üye
**

resimler ölmüş yenilemek mümkünmü?
03-08-2011 16:30
serdarildem Çevrimdışı
serdar akçıl
Paylaşımcı Üye

1 Mesajı, 1 Kez Beğenildi .
bu arada arkadaşlar desenin eklem yerleri dışına taşırmamaya önem gösterin ,yoksa benim gibi onlarca çalışmaya verniği vurunca hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz..zımparada kurtarmıyor
04-30-2011 22:13
abdsanli Çevrimdışı

Üye
**

Malzemeleri ne ile birliştirir iseniz birleştirin. Bence en önemli mesele yukarıda bahsedildiği gibi kenarlarına taşma meselesidir. Bymetinay arkadaşımızın tavsiye etmiş olduğu yapıştırıcının bu tür taşmalarda temizlenme imkanı yok denecek kadardır.
Birleştirceğiniz malzemeler ham ahşap ise plastik tutkal bence daha makul olanı ve ahşabın kimyasına uygun olanıdır. Taze iken taşan yerleri temizlenip, 1-2 saat kadar basit bir usulle preslenir ise gayet güzel neticeler alınır diye düşünüyorum.

http://www.abdullahsanli.com
07-08-2011 08:15
Yeni Cevap