Sayın kullanıcılarımız forum içerisinde size hitap şeklimizi daha iyi seçmek için İsim ve Soyisminizi Buradan düzenleyebilirsiniz.

Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 44 Oy - 2.91 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motif Sıkıntısı Ceken Arkadaşlar
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

Rep Puanı: 10
Beğenileri: 60
22 Mesajı, 29 Kez Beğenildi .

Motif Sıkıntısı Ceken Arkadaşlar
Merhaba gerek eski gerekse aramıza yeni katılan arkadaşlar elimizden geldiği kadar arkadaşlar ile motif ve çalışmalarımızı paylaşmaya çalışıyoruz lakin herşeyide yüklemeye kalmak zor ve çok uzun zaman gerektirir ihtiyaç kabil olduğunda aradığınız motifi mesaj olarak yazarsanız en kısa sürede yardımcı olmaya çalışırız mesaj yazmaktan korkmayın bizim sizden forumumuzu canlı tutmaktan başka bir talebimiz kattiyen olamaz varmıdır acaba diyede düşünmeyin yok yok ( sada buluruz )( sıkıntı yok )

malzeme ihtiyacı olanlarada bulabileceğiniz yerler konusunda da yardımcı olurum elimden geldiği kadar
(En son düzenleme: 10-24-2011 01:09 A.Tolga.)
10-24-2011 01:07
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

RE: Motif Sıkıntısı Ceken Arkadaşlar
ne demek kardeşim siz olmasaydınız biz ne ederdik ki
10-24-2011 01:18
rustem61 Çevrimdışı

Üye
**

Rep Puanı: 0
Beğenileri: 0
0 Mesajı, 0 Kez Beğenildi .
malsefes bu sanatımız pek fazla ilgiyi görmüyor.böyle bir değer böyle bir mükkemmel bir hobi ve iş kolunu insanlar nasıl görmezden gelir anlamam.ver millete interneti ver oyunu ver boş boş gezmeyi gezsinler ah ah imkanım olacak bir makin alacağım ozaman sanırım dünyanın en mutlu insanı ben olurum.fakat siteye ilgi çok çok az
10-24-2011 09:55
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

insanımızı bazı etkenler ile yiyiciliğe alıştırmışlar alınteri dökmek zoruna gidiyor dediğin gibi internet, oyun, kahve, diziler, boş boş ömür geçirmek gibi şeyler kolay tabii forumada ilgi az neden isteyen gelip istediğini alıyor bir daha uğramıyor bile bakınız üye listesine girin 1211 üyeden 1018 i 1 mesaj bile yazmamış önemli değil ama bu işin yaygınlaşması benim en büyük dileğim 1 kişiye kıl testeresini öğretsem ben kendim mutlu oluyorum
(En son düzenleme: 10-24-2011 11:57 A.Tolga.)
10-24-2011 11:46
rustem61 Çevrimdışı

Üye
**

peki ben anlamıyorum benim elim az çok bu işe yatkın en ufak bir fırsatta,kesecem,çizecem,hesap yapacam,neler yapabileceğimi tasarlıcam,ne insanlar var imkanı olupta dediğin gibi boş boş gezenler ve düşünebiliyormusun makinam henüz olmadığı halde sürekli çaba sarfediyorum.adı üstünde HOBİ evime daha doğrusu kiralık ortuduğum dairede cam kapaklı cnc yazılı stand yapacağım kısmetse içerisine led ışık ve raflar koyulacak ve bu raflara yaptığım her üründen koymak istiyorum biraz Trabzonspor ağırlıklı olacak ama benim uzun süredir yapmadığım bu hobimi Trabzonspor sayesinde canlandırdım Smile aslında yaptığım ürünlerin resimlerini yüklemek istiyorum fakat boyut büyük diyor çözemedim.Tolga hocam düşünceni bilmek istiyorum bütçem 250 300 arası nasıl bir makina önerirsin sesi mümkün olduğunca az toz emme takabileceğimiz bir makina ne olabilir.bütçe diyorumda oda yok olacağı zamanın hayalini kurarak bu soruyu sordum Smile
10-24-2011 20:31
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

kardeş benim makinam praktkerden alınma budget marka ahım şahım değil ama iş görüyor aparatıda e-hırdavattan aldım kullanıyorum dediğim gibi iş görüyor toz işine sana çözüm şu 2 el malzeme satanlardan veya elindeki elektrik süpürgesine toz aparatı yapıp ( kararını verirsen ayrıtıya girerim ) takacaz ve makinanın yakınına monteliyecez ama sen tam bir karar ver evvelinde
bir ihtimal 20 kasımda trabzondayım merkezde isen görüşebiliriz
10-24-2011 22:42
rustem61 Çevrimdışı

Üye
**

Smile ah ah onun hayalini bende kuruyorumda İstanbuldayım iş nedeniyle Sad kısmetse ben izmite geçtiğimde dönüşünde uğrarım gebzemiydi yanlış hatırlamıyorum dimi.binde bir iş geçerim hendek tarafına bellide olmaz Big Grin
10-24-2011 22:47
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

istanbulda isen bauhause git kardeşim o zaman hem çeşit hem daha ucuz git

ben giresunda yım bu arada
10-24-2011 22:49
balistik42 Çevrimdışı

Üye
**

Beğenileri: 5
2 Mesajı, 2 Kez Beğenildi .
Tolga Bey bence pratiker de daha ucuz malzemeler.Ben hem pratiker'e hemde bauhause de yakınım.Malzeme vb.ihtiyaç arayanlar pratikere giderse uygun olur.Ayrıca pratikerin mümessili vb.bir personeli de değilim hatırlatırım.
11-01-2011 07:22
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

balistik ( isminizi bilmediğimdin hitabım ) fiat olarak praktiker daha uygun lakin çeşitlilik olarak bauhause diyorum praktiker internetten alışveriş yapılabiliyor ama diğerinden yapılmıyor benim bir sürü malzeme almışlığım ver praktikerden ayrıca personel olmanız da benim için mahsurda yok neden derseniz zorla malzemesini satmaya çalışmadıktan sonra ne farkeder ki
(En son düzenleme: 11-01-2011 13:18 A.Tolga.)
11-01-2011 13:08
Yeni Cevap