Sayın kullanıcılarımız forum içerisinde size hitap şeklimizi daha iyi seçmek için İsim ve Soyisminizi Buradan düzenleyebilirsiniz.

Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 28 Oy - 2.96 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıltestere.com Önsöz
bymetinay Çevrimdışı
Metin AYGÜN
Kiltestere.com Yönetim
*

Rep Puanı: 6
Beğenileri: 50
35 Mesajı, 52 Kez Beğenildi .

Kıltestere.com Önsöz
Saygıdeğer Maket Model ve El Sanatları tutkunları;

Ben Metin Aygün; yaşım 21
Sanmayınki ev büyüklüğünde bir atölyem, bir sürü ahşap işleri ve el sanatları için makinem ve bunları yapabilecek bir çok kaynağım var. Fakat şunu söyleyebilirimki 6. sınıfta Kıl Testereyi elime aldığımda kendime işte benim aradığım iş dediğimi hatırlıyorum.Yani bu işe gerçekten müthiş ilgi duyuyorum. Bir şeyler oluşturup bunu başkalarının beğenisine sunmak gerçekten beni mutlu ediyor. Bunun böyle olduğunu anlamış olsagerekki öğretmenim beni El sanatları koluna başkan seçmiş ve tüm arkadaşlarımın Kıl Testere işlerinden ben sorumlu olmuştum.Yani bu iş aslında küçüklükten beri ilgilimi çekiyor.

Ancak;
http://www.turkayildiz.com forumu bana ait. Orada kıl testere işleriyle ilgili desenler paylaşıyordum. Tabi bunlar ya yabancı sitelerden bulma, yada sağdan soldan toplama oluyordu. Ayrıca Turkayıldız genel bir forum sitesi olduğundan orayada pek fazla kişi ilgi göstermek istemiyordu.

Türkiyede maket modelciliği için yapılan web tabanlı işlerde geç kalındığını düşünüyorum.Bu nedenle doğru bir adım attığımı düşünerek http://www.kiltestere.com adresini sizlerle paylaşıyorum.

Bu siteyi beniseyerek büyütebilirsek benim gibi küçük yaşta bu işe ilgi duyan arkadaşlara büyük yardımlarımız dokunur.

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.

İmage
06-11-2010 11:25
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
erkan38 Çevrimdışı

Üye
**

Rep Puanı: 0
Beğenileri: 0
0 Mesajı, 0 Kez Beğenildi .
RE: Kıltestere.com Önsöz
Metin Hocam öncelikle hayırlı olsun ve de Allah razı olsun. Gerçekten geç de kalınmış olsa böyle bir siteye hayat verdiğiniz için çok sağolun. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar...

erkan38[/font][/size]
06-28-2010 23:37
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
METE SARIBABA Çevrimdışı

Üye
**

benimde sizin gibi atelyem yokkk
bilin kii çok seviyorumm kıltesteresinii ALLAH RAZI OLSUNN DESENLERİNİ BİZLE PAYLAŞTIĞIN İÇİNN İYİ ÇALIŞMALAR
08-19-2010 20:34
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
mobilyaegitmeni Çevrimdışı

Üye
**

en önemliside elimizin neye hangi işe yatkın olduğunu küçük yaşta anlamak sende bu becerini anlayarak önemli işlere adım atmıssın bende bir mobilya ve dekorasyon bölümü mezunu olarak yaptığı işleri küçümsemeyerek o işi ilerletmeye çalışan tüm arkadaşlarımı kutluyorum başarılar kardeşim
10-04-2010 22:50
Yeni Cevap