Sayın kullanıcılarımız forum içerisinde size hitap şeklimizi daha iyi seçmek için İsim ve Soyisminizi Buradan düzenleyebilirsiniz.

Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 35 Oy - 3.2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bitmiyor abilerim kardeşlerim...
bymetinay Çevrimdışı
Metin AYGÜN
Kiltestere.com Yönetim
*

Rep Puanı: 6
Beğenileri: 50
35 Mesajı, 52 Kez Beğenildi .

Bitmiyor abilerim kardeşlerim...
Herkese kolay gelsin..

Her gün giriyorum siteye gelişmeleri izliyorum. Pek bi rahabet yok ama istatistiklerimize baktığımda ziyaretçi sayısı oldukça fazla. Yani yaptığımız paylaşımlarla türkiyede ve yurt dışında bu sanata gönül verenlere biraz olsun yardım edebiliyoruz.

Keşke askerlikten çok daha önce açsaymışım bu siteyi diyorum bazen. Ama bu adımı atmak bile beni sevindiriyor.

Bekliyorum şu askerlik bir bitsin.Çok daha fazla gelişeceğinden emin olabilirsiniz. Ama bitmiyor işte. Bugün 184.. 33 gün sonrada Türkiyeye izne geliyorum.

Bilmiyorum siz nasıl bitirdiniz ama bu sıcakta helede ramazan ayında geçirmeye çalışıyoruz günleri.Undecided Arkadaşlarımızla şu nizamiyenin dışana çıkıp ne zaman bir daha geri dönmicez diye düşünüyoruz hep.. Smile güzel günlerimde geçiyor burda ama ne kadar rahat olursam olayım insan gurbette olunca özlüyor.

Sitede emeği geçen tüm abilerime kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Eylül 21 de bir süre sizlerleyim. Şubat 2012 de ölene kadar burdayım Smile

Paylaşımlarınızı esirgemeyin. Hakkınız ödenmez sizin.Vatan borcu bittiğinde sizlerede bir borcum var...Wink

İmage
08-17-2011 13:48
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
palandoken Çevrimdışı

Uzman Üye
*

Rep Puanı: 5
Beğenileri: 0
9 Mesajı, 12 Kez Beğenildi .
RE: Bitmiyor abilerim kardeşlerim...
Biter biter. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla bitirir gelirsin İNŞALLAH. Hayırlı teskereler.

Adem YEŞİLYURT
Her derde deva vardır. Anı bulmadadır hüner...
08-17-2011 16:22
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
A.Tolga Çevrimdışı

Super Moderator

Rep Puanı: 10
Beğenileri: 60
22 Mesajı, 29 Kez Beğenildi .

biter metin biter ben 18 buçuk senedir yapıyorum kimler geldi kimler geçti gelenler hep gittiler acele etme bilirsin bisiklet kullanırken tekerin hemen önüne bakarsan düşersin şafak saymayı bırak bak bakalım zaman nasıl geçiyor
08-17-2011 18:17
ozden_06 Çevrimdışı

Üye
**

Rep Puanı: 0
Beğenileri: 0
0 Mesajı, 0 Kez Beğenildi .
hayırlı teskereler diliyo ve gelmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz Smile
09-12-2011 15:59